Parchet Laminat Classen

Classen 8mm

Classen parchet laminat 8 mm

Parchet laminat marca Classen cu grosime de 8mm

Cu o podea laminata de la CLASSEN, ai ceva special in casa. O gama larga de decoruri elegante si la moda, cu finisaj de suprafata tactila. Clasa de abraziune 4 și clasa de stres 32, acest parchet laminat de 8 milimetri grosime intruneste asteptarile calitatii germane.

Parchetul laminat CLASSEN are fie un por fin sau o structura in mod clar perceptibila . Decoruri selectate au o tesire longitudinala suplimentara, ceea ce contribuie la un model de instalare deosebit de elegant.

Modalitatea prin care lemnul este rindeluit ofera structuri cu un efect pronuntat care imita decorul unui relief tactil pe suprafata solului.

Vizualizare parchet Classen 8mm

Classen 10mm

Classen parchet laminat 10 mm

Parchet laminat marca Classen cu grosime de 10mm

Decorurile si suprafetele extraordinare formeaza o clasa proprie. Colectiile speciale, de selectie remarcabila a parchetului laminat, sunt disponibile în magazinele noastre.

Colectia de parchet laminat Classen combina suprafete deosebite si decoruri alese. Mestesuguri traditionale, rafinate , decoratiuni naturale in combinatie cu noile tehnologii formeaza nucleul acestei colectii

Vizualizare parchet Classen 10 mm

Bellacasa 12mm

Bellacasa 12mm

Parchet laminat marca Bella Cassa cu grosime de 12mm

Parchetul laminat Bella Casa 12 mm, dublu click, produs dupa tehnologie germana, este rezultatul creatiei de ultima ora a designerilor din domeniul podelelor si este garantat 10 ani, in conditii de utilizare normala.

Colectia de parchet laminat Bella Casa cuprinde o gama impresionanta de decoruri, ce variaza de la clasicele nuc, mahon, stejar, cires, fag, stejar auriu, artar, salcam, la binecunoscutele stejar albit, wenghe si bambus, si pana la ultimele tendinte din domeniul amenajarilor reprezentate de stejar graffit, stejar light dusumea, nuc dusumea sau pin maritim.

Colectia impresionanta de modele de parchet laminat Bella Casa, designul sau de ultima generatie, precum si calitatea sa de rezistenta foarte mare la impact, zgariere, resturi de tigari sau agenti chimici au facut ca acesta sa fie un produs de baza in portofoliul de recomandari al constructorilor, designerilor de interior si arhitectilor.

Vizualizare parchet Bellacasa 12mm